/

Merken

Binnen Salon 10 wordt met het merk Keune gewerkt, een leverancier die al meer dan 100 jaar leverancier is haarproducten voor professionals. 


Keune CARE lijn bestaat uit haarverzorgingsproducten. Deze lijn van Keune bestaat uit verschillende shampoos, conditioners, maskers, olie’s, lotion’s, serums en anti-roos producten. Door de grote keuze aan producten zijn er voor iedere haarsoort, haarkleur en hoofdhuid een een passende verzorgingsproducten. Deze producten worden tijdens de knip- en kleurbehandelingen gebruikt en zijn te koop in de kapsalon.
Keune STYLE is het de lijn met de haarstylingsproducten binnen Salon 10. Deze lijn bestaat uit 32 producten waardoor er voor iedere haarsoort een geschikt product is. Deze lijn bestaat uit verschillende soorten haarlak, mouse, paste en wax et cetera. De lijn is in januari 2019 vernieuwd waardoor deze producten van erg hoge kwaliteit zijn.
1922 by J.M. Keune is onderdeel van de producten waar Salon 10 mee werkt. Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor mannen die geïnteresseerd zijn in barber. De lijn bestaat uit haarverzorgings- en stylingsproducten voor mannen. Een pluspunt van deze producten is dat ze een erg lekkere geur hebben. 
Keune COLOR is de lijn waar we binnen Salon 10 de verf behandelingen mee uitvoeren. 

De gehele Keune STYLE lijn, 1922 by J.M. Keune lijn en Keune CARE lijn zijn te koop bij Salon 10.